Dans & Fika på Sjuan

| 10 maj 2023

Den 9 maj arrangerades vårens sista motionsdans på Sjuan

Vid vårens sista Dans på Sjuan strömmade både stamgäster och nya besökare till i en jämn ström.
Sten-Åkes trio stod för musiken och de var, som alltid, på fint spelhumör. De består av Sten-Åke Ringlöv, virtuos på dragspel, Tommy Granlund trummor och sång samt Lennart Johnsson bas, sång och frontfigur. De öppnade danskvällen med Slit och släng, Won´t you Wear My Ring och den gamla slagdängan Med dig i mina armar. Dansgolvet fylldes omedelbart av danssugna gäster och musikerna fortsatte med bland annat Jag vill dansa med dig, Yambalaya, Två mörka ögon och Är du min älskling än.

Under fikapaus serverades Mandelgifflar och Kokosdrömmar i cafédelen till de fikasugna dansgästerna vilka satt i glatt samspråk fram till dess musikerna äntrade scenen och fortsatte spela.
Dansen fortsatte med bland annat Hello Josefin, Släng en slant, Bye, Bye Blackbird. och Vindens melodi. Andelen damer och herrar var mycket jämn, vilket den brukar vara på Sjuans danser, så alla kunde dansa så mycket de ville. Musikerna applåderades flitigt under kvällen och sista dansen blev Novelty accordion.
Dansprogrammet för hösten var klart och delades ut varefter man önskade varandra en trevlig sommar och ser fram emot nya danskvällar mot höstkanten