Dans & Fika på Sjuan

| 5 oktober 2023

Ett 25-tal gäster dansade till Sten-Åkes trio

Vid oktober-dansen på Sjuan var det Sten-Åkes trio stod för musiken. Dans-sugna gäster förberedde sig i vestibulen innan de tog plats i Tranan.
Sten-Åkes trio, som består av Sten-Åke Ringlöv, virtuos på dragspel, Tommy Granlund trummor och sång samt Lennart Johnsson bas, sång och frontfigur, öppnade dansen med Kom till mig vilket danspubliken genast hakade på och lokalen fylldes av dansande par.

De fortsatte med romantiska Med dig i mina armar och dansfesten fortsatte. Eftersom könsfördelningen var alldeles jämn så kunde alla dansa så mycket de orkade. Vagnen med dricksglas och vattenbringare fick ganska täta besök
Under fikapausen serverades Kanelsnurror och Finska pinnar vilket avnjöts vid de runda borden under trivsamt samspråk.
Dansen fortsatte med bland annat Två mörka ögon, Jag lever för livet, Music Music Music, Min gamla gula flygmaskin och Vi möts igen.
Musikerna var på ett briljant spelhumör och applåderades flitigt. Sista dansen blev Tur i kärlek varefter dansgästerna fann för gott att lämna lokalen och be ge sig hemåt, försedda med dansprogrammet som visade att de kan se fram emot en ny dans om en månad.