Dans och Fika på Sjuan

| 8 maj 2024

Sten-Åkes Trio spelade upp till dans den 7 maj

Vid vårens sista Dans på Sjuan stod Sten-Åkes trio för dansmusiken. Förväntansfulla dansgäster strömmade till ungefär som förr i tiden och de spelsugna musikerna fick genast fart på danspubliken. De började med Ett litet rosa band och fortsatte med Kom till mig.
Det var ett ganska litet underskott av män så alla kunde för det mesta hitta en danspartner. I annat fall dansade damer med varandra. Och vagnen med läskande dryck fick besök ganska ofta av varmkörda dansare.

Sten-Åkes trio består av Sten-Åke Ringlöv, virtuos på dragspel, Tommy Granlund trummor och sång samt Lennart Johnsson bas, sång och frontfigur. De fortsatte bland annat med romantiska Med dig i mina armar, Jag vill dansa med dig, Det tror jag inte på och Guitar Boogie.

Under fikapaus serverades Kanelsnurror och Skurna mandelkakor vilket avnjöts under muntert småprat runt kaffeborden.

Dansen fortsatte sedan med bland annat Sway, Hello Josefin, I Love You Beacause, Jag lever för livet och When You`re Smiling. Danspubliken applåderade flitigt under kvällen och sista dansen blev Släng en slant i fontänen. Med dansprogrammet för hösten väl förvarat lämnade alla lokalen med planer på att återkomma till hösten.