Lussefika och dans på Sjuan

| 6 december 2023

Den 5 december hade SKPF höstens sista Dans och fika på Sjuan

Höstens sista Dans & Fika på Sjuan sammanföll med en riktig köldknäpp, men ändå dök de dansglada gästerna upp precis som vanligt.

Sten-Åkes trio stod för musiken och de var, som vanligt, på fint spelhumör. De består av Sten-Åke Ringlöv, virtuos på dragspel, Tommy Granlund trummor och sång samt Lennart Johnsson bas, sång och frontfigur. De öppnade med den kramgoa låten Ett litet rosa band varunder dansparen genast tog sig ut på dansgolvet.

Bland övriga danslåtar kan nämnas Ett litet rött paket, Livet går ej i repris, Kom till mig, Jag vill dansa med dig och Nej, det tror jag inte på.

Under fikapaus serverades Lussekatter, Pepparkakor och Mandelstänger inne i caféet där den trivsamma atmosfären var mycket påtaglig.

Dansen fortsatte med bland annat Med vinden kom en sång, Jag lever för livet, Music music music, I Love You Because och Släng en slant.

Musikerna applåderades flitigt under kvällen och dansvärdinnan Görel Lindahl avtackade musikerna och dansgästerna samt delade ut dansprogrammet för våren -24. Därefter skildes alla efter att ha utväxlat glada jul- och nyårsönskningar med varandra.