Novemberfest med Öppen scen

| 30 november 2021

Ett 40-tal medlemmar deltog i Novemberfesten på Musköten där de bjöds på en tvårättersmeny, musikunderhållning och Öppen scen

Årets Novemberfest hade vi på Musköten, Umedalen. Ett 40-tal medlemmar bänkade sig i den rymliga lokalen där det vankades en tvårättersmeny samt kaffe och kaka. Sten-Åkes Trio spelade företrädesvis julmusik fram till dess maten serverades vilket skapade fin feststämning, Ordförande Barbro Kjellberg inledde festen genom att hälsa alla hjärtligt välkomna och presenterade programmet för aftonen.
Sten-Åkes trio består av Sten-Åke Ringlöv dragspel., Lennart Johnsson bas och sång samt Mats Ljungberg trummor och sång. Ett allsångshäfte låg på borden och emellanåt initierade Lennart olika allsånger.

På programmet stod också Öppen scen, och Carin Franklin fick igång gästerna genom att sjunga korta utdrag av kända julsånger varpå gästerna sjöng första textraden. Ett annat uppskattat inslag var att Barbro Kjellberg, Carin Franklin och Gunny Blomgren sjöng den humoristiska visan Tre små möss vilken har en överraskande slutkläm. Görel Lindahl läste sin egen något absurda historia om hur hon förskingrat sin kropp.

Slutligen spelade musikerna ren dansmusik och många passade på att svänga om ett tag innan det var dags att avsluta festen. Barbro Kjellberg tackade gästerna för deras bidrag till en lyckad fest och framförde allas tack till Sten-Åkes Trio som svarat för en allsidig musikunderhållning.