Tipsrunda på Gammlia

| 19 juli 2023

Den 18 juli gick ett 10-tal medlemmar en tipsrunda på Gammlia

Ett 10-tal medlemmar dök upp på Gammlia-området när pensionärsföreningen SKPF avd. 45 inbjudit till en tipsrunda för sina medlemmar den 18 juli. På ”Vårpromenad” med 11 tipsfrågor uppsatta som en krans kring området, promenerade deltagarna i sin egen takt – och livligt resonerande – runt på området. Molnigheten gav en behaglig lufttemperatur, och i väntan på prisutdelning öppnades den medhavda fikakorgen vilken avnjöts under trivsamt samspråk.

Det visade sig att Carin Franklin hade nästan alla rätt och fick välja först ur prisbordet. Birgit Hedén kom god tvåa, men sedan grupperade sig de övriga deltagarna i två grupper med samma resultat. Prisbordet kompletterades med touch-/pekpennor så att alla kunde få med sig ett pris hem.
Det trivsamma samspråket fortgick en god stund efter prisutdelningen, och tips-frågorna diskuterades en hel del då de gav flera historiska aspekter att fundera över.
   Ordförande Barbro Kjellberg passade på att diskutera sensommarens och höstens föreningsaktiviteter innan deltagarna tackade för en trevlig tipsrunda och återvände hem gående, cyklande eller med bil.