Vårfest med tårtkalas

| 7 juli 2019

På vårfesten den 21 maj fick medlemmarna bekanta sig närmare med våra nya lokaler på Sjuan (Mariehemsvägen 7 M, Umeå). Det blev bl.a. en tipsrunda och guidad vandring i lokaliteterna. Samt tårtkalas.

Medlemmarna bjöds på tårtkalas.

 Ett 70-kommunalpensionärer sökte sig till Sjuan på Mariehem den 21 maj för att se sig om i de nya lokalerna på Mariehemsvägen 7 M. Utomhus hade en tipspromenad med 12 ballongprydda frågor stakats ut.

Alla välkomnades med en alkoholfri drink innan man kunde välja mellan att börja med tipspromenaden eller att låta sig guidas på Sjuan. I caféet blev Prinsesstårtorna skurna i färdiga biter för att underlätta för gästerna att sedan servera sig kaffe/the och tårta och slå sig ner i lokalen Tranan. Där avnjöts förplägnaden under muntert samspråk medan man väntade på att vårfestens underhållare skulle börja sitt framträdande.

En av festens värdar, Görel Lindahl, hälsade både gäster och Nicklas Tarvainen varmt välkomna till samvaron. Nicklas framförde ett bejublat underhållningsprogram. Det var en skön blandning av kända och mindre kända låtar med ett trivsamt, muntert och personligt mellansnack. Publiken sjöng med och applåderade livligt. Som extranummer sjöng Nicklas sin egen låt ”Jag väljer livet” vilket också är ämnet för hans konsert på temat självmord där han vill sprida kunskap, peppa och ge hopp.

Därefter redovisades det rätta svaren på tidsfrågorna med prisutdelning. Yvonne och Börje Philipsson hade båda full pott och fick börja välja ur prisbordet. Sedan fortsatte hämtningen av vinster bland de som fått bäst resultat. Sist på programmet stod Siv Henricssons information om främst sommarens resor.