Julmöte med julbord SKPF 12 december 2019

| 15 december 2019

Den 12 december samlades 115 personer för att tillsammans äta julbord på restaurang Tipshallen Växjö

Vi samlades i restaurangen i god tid före klockan 16 då mötet skulle börja. Mötet började med att ordförande Laila Stein hälsade alla hjärtligt välkomna och hoppades att vi skulle få en trevlig eftermiddag tillsammans. Därefter hälsades SKPF- kören välkomna att ta ton och underhålla oss en stund innan maten. Vi fick höra flera jullåtar som vi kände igen och kunde tralla med i. Elny och Valter körledarna tillsammans med sina sjungande medlemmar tackades med varma applåder.

Så var det dags för maten. det tog tid innan alla hade fått något på sin tallrik, eftersom man bara kunde gå från ett håll.  Som ju alla vet så är smaken olika, flera tyckte det var jättegott och några  tvärtom.

Efter maten var det dags för lite information, Laila talade om att vi hade med almanackor från Socialstyrelsen och en annan folder med tips på hur man kan förhindra fallolyckor. En lista över vilka som är i tur att avgå ur styrelsen och en uppmaning att tipsa valberedningen om tänkbara personer till styrelsen.

Eva informerade om att vi har möjlighet att genom SKPF boka biljett till Örongodis I Alvesta. Det fanns möjlighet att anmäla sig innan man gick hem.

Så var det dags för dragning på de fem sålda lottringarna. Alla vinster var inslagna julklappar så det var spännande. Några hade tur och vann flera paket och några blev utan.

Därefter tackade Laila alla för att de kommit på julmötet och önskade alla en god jul och ett gott nytt år.