Medlemsmöte 29 augusti 2019

| 4 september 2019

Medlemsmöte med studieupptakt 29 augusti i Domkyrkocentrum Växjö.

Den 29 augusti samlades cirka 100 medlemmar till möte i Domkyrkocentrum i Växjö. Mötet inleddes med en klurig tipspromenad runt området. Målet var beläget i serveringen där kaffe och fralla intogs.

Sedan följde information från ABF om vad de kan hjälpa oss med och vad de ordnar för studier. Enligt våra medlemmars önskemål så vill ett stort antal läsa om Österlen/Skåne. Listor fanns utlagda för att anmäla intresse av att deltaga och ett 60-tal anmälde sig.

Våra övriga aktiviteter presenterades: promenader, boule, bokcirkel och canasta.

Ordförande uppmanade medlemmarna att skriva motioner till SKPF:s kongress nästa år. Om man inte vill skriva själv kan man lämna förslag så kan styrelsen vara behjälplig.

Kommande resor presenterades. Det fanns platser kvar på de två hemliga resorna som går första veckan i september. En shoppingresa till Ullared blir det i oktober. På frågan om det fanns intresse av en julmarknadsresa var det flera som räckte upp handen.

Studiebesök på psykiatrimuseum i Växjö gick det också att anmäla sig till.

Efter genomgång av tipspromenadens frågor och prisutdelning avslutades mötet med att tacka ABF och med att hälsa alla välkomna till nästa möte 17 oktober då det är budget på programmet