Medlemsmöte 4 april 2019

| 9 april 2019

Medlemsmöte 4 april med SKPF på Domkyrkocentrum i Växjö

Den 4 april hade SKPF bjudit  in till medlemsmöte. Detta var det första medlemsmötet efter årsmötet. Vår nya ordförande Laila Stein hälsade ett 60-tal medlemmar hjärtligt välkomna och så presenterades styrelsen.

Mötet var också i ny lokal så  det var extra spännande hur allt skulle fungera.

Sedan vidtog information om vad vårt förbund driver för frågor. Bland annat om pensioner, och att medellivslängden för lågutbildade kvinnor sjunker.

Lokal information från kommunala pensionärsrådet följde. Här togs det upp om biståndsbedömningen för att få särskilt boende.

Kommande resor och studiebesök presenterades.. Vi erbjuder shoppingresa till Ullared, resa till Litauen och en hemlig resa. Studiebesök på Hovshaga kyrkogård med guidning.

Håll dej på benen projektets och deras program presenterades. Det fanns program över deras verksamhet att ta med hem.

Så var det dags för underhållning, den stod Marianne Krook Ljungdal för. Hon sjöng och berättade om kärlekens bekymmer och ljuvligheter. Ett mycket uppskattat program som gav många skratt och möjlighet till att delta i sången.

Eftermiddagskaffe stod näst i tur och det smakade väldigt gott. Därefter var det så dags att dra vinnare på de lotter som sålts. Presentkort, kaffe eller en vårblomma gladde de lyckliga vinnarna.

Det hade blivit dags att tacka för i dag och hälsa välkommen till nästa möte som är den 16 maj, då polisen besöker oss för att informera om brott mot äldre.

Medlemmarna uppmanades att komma med förslag och önskemål  om innehåll på våra möten, även om saker som är aktuella ta ta upp i KPR.