Resekommitténs tankar och planer inför 2022

| 24 januari 2022

Under hösten 2021, med lättnader i restriktionerna för sammankomster, planerade resekommittén febrilt för resor under 2022. Som vi längtat efter att komma igång med våra aktiviteter igen. Nu har vi i januari 2022 tvingats inse att vi är tillbaka på ruta ett och måste ställa in vårens planerade resor till följd av nya restriktioner.

Medlemsresan 2022 som skulle ha genomförts med Viking Lines nya kryssningsfartyg M/S Viking Glory den 3-4 maj har vi efter överläggningar med ansvariga för Viking Lines gruppresor tvingats skjuta på till den 7-8 september. Man kan tycka att det är långt till maj månad och kanske har restriktionerna fram tills dess lättat, men resor med planerade aktiviteter och många deltagare kräver lång planeringstid och måste avbeställas mer än en månad före avresa.

Viking Glory avgår från Vikingterminalen kl 20.00 med destination Åbo och är tillbaka i Stockholm dagen efter kl 18.55. I resan ingår middag, frukost och lunch.

Hemliga Resan 2022 är planerad till den 17 augusti med ett resmål som bör vara intressant för såväl manliga som kvinnliga medlemmar. Resan avgår med buss från Cityterminalen.

Mer om dessa resor kan du läsa i nr 2 av vår tidning SKPF Veteranerna.

Nu håller vi tummarna för att restriktionerna skall lätta och visar det sig att vi får möjlighet att genomföra en enklare aktivitet senare under våren så återkommer vi om detta på vår Hemsida och på Facebook.

Anita och Inga