STAVGÅNG

februari 2020

Stavgång våren 2022.

Stavgången startar i vår 3 mars 2022 och är den enda aktiviteten som SKPF i Degerfors har just nu. Gruppens medlemmar är vaccinerade och träning lär vara bra för immunförsvaret.

Alla som är intresserade av att vara med kan ringa till Inga-Britt. Sträckan och hastigheten är frivillig och vi brukar vara ute ungefär en timma varje gång. Vi vandrar i två grupper, en med högt tempo och en med lite lugnare…

Som vanligt startar vi från TRÄFFPUNKTEN på Brattgränd klockan 09.30 dit båda grupperna återvänder för en fikastund. Under coronan har vi tagit med oss dryck och stannat ute.

Stavgång har pågått under 2020 och 2021.

Den 10 september 2020 rapporterade Inga-Britt följande:

Nu har vi startat stavgången. 4 damer gick från Jannelund till Bruksgården och sedan gångbron hem igen. Jättebra! 6 damer gick runt Solberga och fram till Råbäck och sedan tillbaka till Bruksgården. Sammanlagt 10 damer på stavgång. Toppen tycker vi.

Hälsningar från Inga Britt 

Rapport från Stavgångsgänget

Nu har vi slutat med stavgången för i år och på sista träffen fikade vi på Berget runt ett par bord med coronavstånd. Vi önskade varann en God Jul och sa att vi hoppades på ett bättre Nytt År. När vi blir vaccinerade och pandemin försvinner till våren, kommer vi att fortsätta att vandra med våra stavar.

Hälsningar från Inga Britt och Birgitta