Möten i november, december 2019, januari och Årsmöte i februari 2020

| 21 november 2019

Medlemsmöte på Tunet i november 2019 till och med Årsmötet 2020

Vi underhölls av Stefan Quick som sammanställt ett musikquiz. 10 låtar spelades upp och diverse frågor ställdes kring musiken. Inte lätt men trevligt.

Vi serverades kaffe och goda smörgåsar samt en liten hembakad kaka. Dragning på årorna med fina vinster samt dragning på närvarolotterna med en middag för två på Bozna.

Jullunch med Landgång, kaffe och en kaka onsdag 4 december på Tunet klockan 13.00. En timme tidigare än när vi brukar mötas på Tunet. Över sextio medlemmar kom till mötet. Christer Eriksson kom från Kumla och berättade hur  vi ska undvika att bli lurade av lurendrejare i telefon och på internet.

Medlemsmöte 15 januari

Konsumentrådgivare Marianne Stenström talade nästan en timma om hur vi skulle freda oss från att bli lurade av ojusta företag och personer via mejl, SMS och telefonsamtal. Hon lämnade några foldrar med information och kontaktuppgifter.

Ordförande Per Bäckman berättade om vårens aktiviteter och Reseledare Bengt Persson om kommande resor.

ÅRSMÖTE 19 februari

Årsmötesförhandlingar och därefter underhållning. Underhållning bestod av Nattsudd (Kent Olsson och Krister Dahlberg) som spelade och sjöng många låtar av Sven-Ingvars och andra med Värmlandsanknytning samt berättade några roliga historier.                   

Mötet avslutades med kaffe, en läcker smörgås och en gräddfylld form samt dragning på årorna och närvarolotteriet. Nattsudd spelade sedan en stund till.