Medlemsmöten år 2024

| 24 januari 2024

Medlemsmöte 17 januari , Årsmöte 21 februari, 20 mars 2024

 

Onsdagen 17 april. VÅRMÖTE på Tunet . Vårtallrik. Kaffe och kaka. Tidigare har vi ätit sill/köttbullar med potatis på vårmöten, men köket i Folkets Hus är inte godkänt för matlagning och vi kan därför inte koka potatis. Vi får dock göra smörgåsar eller servera EN “VÅRTALLRIK” (POTATISSALLAD + NÅGONTING) och använda porslinet m.m. som finns där.

Christer Eriksson från Kumla gav god råd om säkerhet när det gäller LURENDREJERIET med mera. Christer kan också ge goda räd när det gäller försäkringar. Se längst ner på hemsidan VI SAMARBETAR MED FOLKSAM!

______________________________________________________________________________________

Medlemsmöte 20 mars. Senior shoppen visade kläder med hjälp av mannekängerna Inger, Birgitta, Marguirite och herr Larsson.

Fika med kaffe, smörgås och kaka. Försäljning av kläder.

______________________________________________________________________________________

Årsmöte på Tunet 21 januari. Strömtorparna spelade och sjöng.

Krister Dalberg Dragspel, Lars Friberg Horn, Göran Karlsson Bas, Göran Johansson Gitarr, Hasse Andersson Dragspel och Torbjörn Karlsson Trummor.

__________________________________________________________________________________

Medlemsmöte 17 januari 2024.

Ordförande hälsade alla (20 personer!) som kommit välkomna och beklagade att vädret var så odrägligt med snöstorm och oplogade gator så att de flesta som brukade närvara inte vågat sig ut.

Dagen fortsatte  med att verksamhetschef Maria Sjödahl Nilsson från matrådet pratade om mat för äldre. Bl.a. om hur ofta man bör äta, hur mycket, konsistens, matmiljö. Maria lovade att komma tillbaka till ett medlemsmöte i framtiden.