Utbilda dig till samtalsledare

| 4 november 2020

Den 3 december utbildar livsmedelsverket samtals-/studiecirkelledare för att fler i länet ska kunna prata om mat, måltiden och rörelse på ett bra och hälsofrämjande sätt. Studiecirkelns material utgår ifrån Livsmedelsverkets kostråd till äldre och är framtaget i ett samarbete mellan Livsmedelverket, ABF och Studieförbundet Vuxenskolan med hjälp av Hjärt-lungfonden. Livsmedelsverket är på plats i Luleå men föreläsningen sker digitalt och helt kostnadsfritt. Det kommer ges möjlighet att ställa frågor. Länk för digitalt deltagande skickas innan föreläsningen ut till anmäldas angivna e-postadress. Sista anmälningsdag 27 november.

Studiecirkelns material utgår ifrån Livsmedelsverkets kostråd till äldre och är framtaget i ett samarbete mellan Livsmedelverket, ABF och Studieförbundet Vuxenskolan med hjälp av Hjärt-lungfonden.

Gillar du att guida och inspirera andra, leda samtal och prata inför grupp? Materialet är självinstruerande och de som går utbildningen behöver inte ha särskilda kunskaper kring kost och motion eller erfarenhet av att leda studiecirklar.

Deltagarna kommer ha ökade kunskaper i ämnet och känna sig trygga med att använda studiecirkelmaterialet “Må bra med mat genom hela livet”.

Kontaktperson:
Malin Sand, Folkhälsocentrum
e-post: malin.sand@norrbotten.se
tel: 073-056 29 70

Välkommen med din anmälan!