SKPF avd 25 Kristianstad Vårmodevisning den 19 mars på Hemgården i Kristianstad

| 24 mars 2024

SKPF avd 25 genomförde sin årliga vår- och sommarmodevisning på Hemgården i Kristianstad.

Kl 14.00 var nära ett 90-tal medlemmar samlade för en gemensam eftermiddag tillsammans. Det kändes inte riktigt som vår ännu, även om dagarna börjar bli längre och längre.

Ordförande hälsade alla hjärtligt välkomna. Medlemmarna fick information om kommande program. Gull-Britt informerade om Pensionärsforum den 8 mars på rådhuset.Mobilt team Närsjukvård, Omsorgsförvaltningens arbete mot ofrivillig ensamhet och David Lega om bemötande, glädje och utmaningar, stod på programmet.

Modevisning var nästa inslag. Linda Sickeldal var konferencier, lika engagerad som alltid. Här visades kläder från hennes egen butik Damshopen i Karpalund och herrkläder från Dressmans i Kristianstad. Till hjälp hade Linda åtta medlemmar från SKPF, som på ett professionellt och glatt sätt visade upp vårens och sommarens kollektion. Modevisningen blev mycket uppskattad, det var festkläder, tuffa, udda och roliga kläder, som visades upp. Lindas lättsamma och glada presentationer spred sig som ringar på vattnet till publiken. Det blev en glad, lättsam gemytlig stämningen denna eftermiddag.

Efter modevisningen var det tid för fika, samvaro och lottdragning.

Ett stort tack till Birgitta Sivtoft som fixat programmet denna eftermiddag.

Ordförande tackade alla medverkande och önskade alla en skön vår.

Vid penna

Karl-Erik