Årsmötet 2022

| 22 februari 2022

Avdelningen hade sitt årsmöte i Folkets Park Lidköping onsdagen den 16 februari.

Mötet inleddes med att Lisebritt tände ett ljus och en tyst minut hölls för att hedra våra medlemmar som avlidit under året. Marianne Lorentzon läste dikten “Det finns en värd”.

Ordföranden Lisebritt Karlsson öppnade mötet och hälsade alla hjärtligt välkomna, tyckte att det var bra att restriktionerna hade öppnats upp så att vi kunde ha vårt årsmöte på utsatt tid. Men hon uppmanade oss också att vi ska vara försiktiga och hålla avstånd. Hon informerade också om att SKPF:s expedition har flyttat till Fabriksgatan 4, Rörstrandsområdet entré 31, samt att vårt program nu var utskickat och är tillika vår verksamhetsplan.

Sedvanliga förhandlingar och val genomfördes. Lisebritt Karlsson omvaldes till ordförande på två år, till styrelsen omvaldes Marita Berggren och nyvaldes Marie Ahlstrand. Kvarstår i styrelsen gör Katarina Hjalmarsson, Barbro Nilsson, Lennart Simonsson och Rosemary Wahlgren. Som ersättare omvaldes Viola Karlsson och Ragnar Johansson och nyvaldes Mona Larsson. Till revisor omvaldes Wolfgang Schneider. Lisebritt delade ut guldnålar till kassör Katarina Hjalmarsson (ej närvarande), i festkommittén Börje Hjalmarsson och Ingan Andersson, alla för nio år som förtroendevalda. Silvernålar delades ut till Lennart Simonsson i styrelsen och Stig Karlsson i festkommittén för sex år som förtroendevalda.

Därefter bjöds det på smörgåstårta, kaffe och kaka. Sedan underhöll Oskar Kjellgren från Nossebro med flera olika medleyn med många kända låter. Dragning på lotterierna, där många kunde glädjas av många vinster. Lisebritt tackade alla för förtroendet på ytterligare två år som ordförande och för ett trevligt möte och välkomnade alla till nästa möte på Restaurang 1934 Lidköpings Arena den  23 mars. Annons kommer i NLT under föreningsklubban den 16 mars.

Lennart, Börje och Ingan ser på när Lisebritt ger Stig förbundets silvernål

Text Lisebritt Karlsson Foto Roland Kristiansson