Julfesten 2021

| 27 december 2021

Julfesten hölls i Rotundan Folkets Park Lidköping onsdagen den 8 december.

När vi samlades bjöds alla på glögg och pepparkaka. Ordföranden Lisebritt Karlsson hälsade alla varmt välkomna och var glad över att avdelningen kunde ordna en julfest för sina medlemmar i år. Men vi får fortfarande vara försiktiga och hålla avstånd trots att vi är vaccinerade två eller tre gånger. Sedan delade festkommittén ut en jultallrik till var och en som åts med god aptit.

Under kaffet underhöll Kenneth Holmström med sång och musik med olika instrument, gitarr, klarinett och saxofoner. Han började med klarinettpolkan på klarinett som sig bör. Sedan blev det Sven-Ingvars, Vikingarna m.fl. Även lite julstämning med Gläns över sjö och strand.

En liten överraskning, alla hade fått en nummerlapp under sitt tefat som det lottades ut flera julskinkor på. Sedan blev det dragning på det traditionella lotteriet med vinster såsom julskinkor, ost, kaffe, choklad och blommor. Lisebritt tackade för en trevlig eftermiddag och önskade alla en riktig god jul och gott nytt år. Hon hälsade alla hjärtligt välkomna till vårt årsmöte den 16 februari 2022.

Text Lisebritt Karlsson Foto Roland Kristiansson