Lotterna kollas

Julfesten i Folkets Park

| 9 januari 2019

I december hade avdelningen julfest i Folkets park, Lidköping, som började med glöggmingel.

Efter glöggen hälsade ordföranden Lisebritt Karlsson alla varmt välkomna. Hon gav sedan information om kommande aktiviteter under 2019. Närmast är det årsmöte den 13 februari i Folkets park, det blir också resor under året till Bingolotto, Vinön och Ullared. Det blir också de traditionella månadsträffarna och cirklarna, program kommer efter årsmötet. Lisebritt Karlsson uppmanade alla att använda reflexer i mörkret och halkskydd nu när det börjar bli halt. Sedan var det dags att inta en jultallrik och under kaffet blev deltagarna underhållna av Misterbandet från Götene.

Misterbandet

Bengt , Christian , Per-Ola , Tobias och Henrik

Det var fem skönsjungande herrar som bjöd på bland annat ett julmedley och flera andra sånger, de hade en mycket bred repertoar.

Efter uppträdandet blev det dragning på julskinkor, var och en hade fått ett nummer under sin kaffekopp som det lottades ut tio skinkor på.

Det blev ytterligare lotteridragning där man kunde vinna mer julskinkor, ost, korv och kaffe med mera. Lisebritt tackade festkommittén och önskade också alla God Jul och Gott Nytt År. Jultomtar stod vid utgången och delade ut en liten julklapp till alla gästerna när de gick hem.

Text Lisebritt Karlsson Foto Sture Karlsson