Vårfesten 15 maj 2019

| 20 maj 2019

På vårfesten bjöds på matjesill och färskpotatis. Sedan underhölls vi av gruppen Politichen.

SKPF har haft vårfest i Folkets Park Lidköping. Efter tipspromenaden bänkade sig alla inne i Rotundan och ordföranden Lisebritt Karlsson hälsade alla hjärtligt välkomna. Hon informerade om att det finns platser kvar till sommarfesten i Falköpings Folkets Park och till Ullared i september.

Sedan dukade festkommittén fram sill och potatis som åts med god aptit. När alla var mätta och belåtna var det prisutdelning till tipspromenadens vinnare. Britt-Marie Dahllöf vann med tio rätt, Hans Redman kom på andra plats med nio rätt och Margareta Carlsson tog tredje platsen med åtta rätt tack vare att hon var bäst på att uppskatta hur många kulor det var i flaskan.

Sedan hälsade Lisebritt Politichen hjärtligt välkomna som skulle underhålla oss en stund. De bjöd på mycket bra musik från den tiden som vi pensionärer kände igen från vår ungdomstid. Sist men inte minst framfördes ett medley med Rock and Roll låtar från 50-talet. Det gick inte av för hackor. Efter underhållningen serverades kaffe och glass och samtidigt var det lotteridragning.

Ordföranden bjöd in till nästa träff i Folkets Park den 21 augusti. Lisebritt tackade sedan alla för en trevlig samvaro och förklarade träffen för avslutad.

Foto Roland Kristiansson

Foto Wolfgang Schneider

Foto Wolfgang Schneider

Text Lisebritt Karlsson Foto Wolfgang Schneider och Roland Kristiansson