Ordförande har ordet

| 20 augusti 2022

Välkomna till vår nygamla lokalavdelning!

Tillsammans med övrigt valda ledamöter tackar jag för ert förtroende att få representera er medlemmar i vår nygamla avdelning 119 Haninge-Nynäshamn.

Min föreningserfarenhet bottnar i facklig politisk verksamhet, då främst den fackliga. Jag ser fram emot att, i kommande verksamheter och möten med er medlemmar, i dialog återberätta mer om min bakgrund samt att få lyssna till er bakgrund och ta del av era intressen och förslag till verksamhet.

Ytterligare nyvald till styrelsen som ersättare är Gottfrid Green.

Gottfrid och jag är väldigt glada och tacksamma att Gunilla och Benita fortsatt ställer upp och är oss behjälpliga i att få fart på vår nya avdelning. En utmaning till oss alla är, att det också är med distriktets välvilja som vi har Gunilla och Benita ett tag till. D.v.s. alla poster är för närvarande inte tillsatta i vår avdelning. Vartefter vi träffas och lär känna varandra löser vi det.

Vår avdelning omfattar nu två kommuner Nynäshamn och Haninge varför vi behöver bli överens om inriktningar om hur vi vill bedriva vår verksamhet samt utreda möjligheten till en ändamålsenlig expedition förlagd i någonstans i Haninge kommun och dessutom till en rimlig kostnad. Jag vill därför uppmana er, som vill vara mer aktiva, att anmäla er själva eller nominera andra intresserade och tillfrågade medlemmar i vår avdelning.
Förutom styrelseledamöter behöver vi intresserade medlemmar som kanske vill starta någon grupp med tipspromenader, någon sportaktivitet eller varför inte bara en fikagrupp. Återkom gärna med förslag på aktiviteter. Vi behöver säkert förtroendevalda ”funktionärer” i respektive nära bostadsområde för återkommande verksamheter. Förslag till styrelsen, se vår mail adress.

Nr 3 av SKPF Veteranerna får ni medlemmar någon gång mellan 18-22 augusti 2022. Vilket innebär att vi i styrelsen har stoppdatum den 2 augusti för det vi vill ha med i tidningen. Med anledning av bl.a. semestertider då det mesta är stängt, samt att vår avdelning är i startgroparna förklarar det en viss avsaknad av förslag till verksamhet i kommande nummer. Kompletterande ny information uppdateras därför löpande på avdelningens hemsida.

Tyvärr fick vi ställa in vår hemliga resa och sensommarutflykten till Torekällberget p.g.a. får få deltagare. Men se särskild annons om julmarknad och kallelse till höstmöte.

Angående vårt stora utbud av rabatter

Du som är nybliven medlem hos oss observera detta:

HAR DU FÖRSÄKRINGAR MED FOLKSAM RING FOLKSAM OCH MEDDELA ATT DU NU ÄR MEDLEM I SKPF
SÅ FÅR DU EN BILLIGARE PREMIE PÅ FÖRSÄKRINGARNA!

/Du måste göra detta själv på grund av den europeiska allmänna dataskyddsförordningen GDPR som blev tillämplig 2018/

 

Göran Nilsson