Information från Programgruppen

| 10 december 2020

Aktuell information gällande kommande aktiviteter 2021

Information från Programgruppen:

I det andra numret av årets hitintills utkomna tre nummer av Veteranerna skrev vi några rader och berättade att vi blivit tvungna att ställa in de bokade aktiviteterna under resten av vintern/våren. I nummer 3 erkände vi att vi varit för optimistiska när det gällde höstens aktiviteter. Vi fick stryka ett svart streck över alla planerna – utom julbordsresan den 9 december. Vi fick tyvärr använda den svarta pennan och stryka även den resan!

Nu är det snart ett nytt år och vi har plockat fram pennor och papper och börjat skissa på ett nytt verksamhetsår. Vi kör igång i februari! Årsmöte i avd 28 blir det den 17 februari och det kostar ingenting för medlemmarna. Förutom stadgeenliga årsmötesförhandlingar och något att äta hoppas vi kunna erbjuda trevlig musikunderhållning. Ni är alla välkomna till det mötet och till de andra aktiviteter vi bjuder på!

Vi kommer att uppdatera hemsidan med senaste nytt vad gäller våra aktiviteter samt eventuella ändringar. Det går också bra att ringa till oss på expeditionstid, torsdagar kl 10-12, för aktuell information.