Information från Programgruppen 2021

| 21 januari 2021

Januari 2021

Information från Programgruppen:

Det är inte någon rolig uppgift programgruppen har!  Vi fyra (Lena Larsen, Solveig Lundberg, Ewa Jegréus Swärd och Kerstin Svenson) bokar lokaler för olika aktiviteter, vi letar efter lämpliga aktiviteter och bokar in underhållare m.fl.

Vi hoppades våren 2020 att det var den verksamhet vi bokat in för resten av vintern och våren som skulle gälla men vi nödgades stryka och börja om från början. Vi fick dra ytterligare ett svart streck över de aktiviteter vi hade bokat in till i höstas. Allt – utom julbordslunchen – den skulle vi ha kvar!! Men tji fick vi. Även julbordet försvann! Vi skrev många brev till dem som anmält sig!

Nu vågar vi inte vara så säkra längre. Men vi försöker med ett program som inleds den 27 maj 2021 med Årsmötet. Sedan hoppas vi att ”lyckan står den djärve bi” och att det kanske kan bli ett studiebesök på Liljevalchs vårsalong den 2 juni samt en dagsresa den 16 juni!

 

Det som vi tidigare bokat in före vårt nu flyttade årsmöte GÄLLER INTE LÄNGRE!

Detta arbetar vi med och hoppas på, men vi vill påminna om att vi inte bestämmer själva. Om det skall lyckas beror på (kanske i första hand) om vaccineringen går som myndigheterna räknar med, att vi alla håller avståndet som Folkhälsomyndigheten vill m.m., m.m. Vi ser i alla fall fram mot den 27 maj och hoppas att vi ses då. Det är ÅRSMÖTE (senare än vanligt) och vi bjuder på en enklare lunch. Det kostar INGENTING!

Vi i programgruppen hittar med nöje på olika aktiviteter men tar gärna emot förslag och önskemål.

På torsdagar kl 10-12 är det expeditionstid och då kan du ringa oss!