Uppstartsmöte för "Tillsammans mot ensamhet" 23 april

SKPF internt | 19 april 2020

Dags för uppstartsseminarium för Tillsammans mot ensamhet! Ett gemensamt projekt mellan riksorganisationerna PRO, SKPF Pensionärerna och SPF seniorerna.

Den 23 april klockan 10.00–11.30 genomför vi en webbsänd uppstartskonferens för projektet. Just nu fokuserar vi lite extra på den akuta situation som uppstått på grund av coronapandemin. Hur kan vi fortsätta att bryta ensamhet bland äldre personer – trots coronapandemin?

Inbjudna föreläsare är Susanne Rolfner Suvanto, expert på äldres psykiska hälsa och geriatriker Carina Metzner. Nya kunskaper och statistik presenteras och vi delar med oss av tips till varandra i coronatider. Vi får också veta mer om smittspridning! Malin Wennberg, projektledare för Tillsammans mot ensamhet, deltar också.

För att vara med i webbseminariet behöver du en smart telefon, surfplatta eller dator med ljud! Sändningen kommer att ske på vår Facebook-sida. Om du har ett konto i Facebook kan du vara med i diskussionen direkt, genom att skriva i kommentarsfältet. Har du inte ett konto på Facebook kan du skicka dina frågor och idéer till projektets mejlkorg:

inteensam@spfseniorerna.se