Är du vår nya kollega?

SKPF internt | 16 december 2022

Nu söker vi fler kandidater till jobbet som ledningssekreterare. Här kan du läsa mer om vad tjänsten innebär och vad vi som förbund står och verkar för. Är det du eller någon du känner som är vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Ledningssekreteraren är under kanslichefen administrativt stöd till förbundsledningen. I jobbet ingår bland annat förberedelser inför möten, konferenser, överläggningar och, vart tredje år, våra kongresser. Arbetsuppgifterna handlar om sådant som kallelser, beslutsunderlag, lokal- och hotellbokningar, utskick med mera samt arbete efter möten med protokoll.

Du administrerar förbundets styrdokument som personalpolicy, arbetsmiljöpolicy, verksamhetsplan, beslutsuppföljning med mera. I rollen ligger också att handha korrespondens som berör VU:s ledamöter och kanslichef.

Det är dig vi söker:
Du är en prestigelös och lagspelande person som har erfarenhet av administrativa uppgifter på ledningsnivå. Du har initiativkraft och arbetar strukturerat, organiserat och självständigt. Du brinner för att få saker att fungera och att ge service. SKPF verkar som påverkanskraft för medlemmarnas bästa och därför är det värdefullt om du har ett samhällsintresse. Arbetet kräver god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift samt goda kunskaper inom Officepaketet.

Eftersom vi är ett litet kansli är du också beredd att hoppa in och göra insatser där det för tillfället behövs. Erfarenhet från liknande arbete i ideella organisationer är meriterande.

SKPF har kollektivavtal som är tecknat mellan Kommunal och Handelsanställdas förbund. Lönesättningen är individuell och bedöms utifrån ledorden Ansvar, Skicklighet, Samarbete och Handlingskraft. Flextidsmöjligheter finns, lunchförmåner och friskvård erbjuds och all personal har tre fridagar per år utöver semester. SKPF tillämpar sex månaders provanställning för tjänsten.

Din arbetsplats blir i Stadshagen i Stockholm.

Tillsättning behöver ske så snart som möjligt och vi räknar därför med att intervjuer sker med kort varsel.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev via e-post till info@skpf.se. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan senast söndagen den 8 januari 2023.

För mer information gå in på vår hemsida www.skpf.se eller kontakta kanslichef Peter Andersson, tel; 070-914 14 91 alternativt 072-0881701 eller förbundssekreterare Karin Liljestrand tel; 070-577 60 45. Facklig kontaktperson Liselotte Lindstedt tel; 070-533 70 44.

SKPF Pensionärerna, Sveriges tredje största förbund för pensionärer, är en offensiv organisation som drivs av en vision om en bättre vardag för oss pensionärer där ålder inte spelar någon roll. Genom aktiviteter runt om i landet engagerar vi äldre som träffas till samvaro, värdefull gemenskap och mötesverksamhet. SKPF är också aktiva för att påverka beslutsfattare både nationellt, regionalt och lokalt för bättre levnadsvillkor för äldre. Förbundet fortsätter utvecklas och därför behövs ett administrativt stöd till SKPFs förbundsledning; Förbundsstyrelse, verkställande utskott och kanslichef.