SKPF Pensionärerna söker ledningssekreterare

SKPF internt | 30 juni 2023

SKPF Pensionärerna fortsätter utvecklas och därför behövs ett administrativt stöd till förbundsledningen: Förbundsstyrelse, verkställande utskott och kanslichef. Då vår nuvarande ledningssekreterare har gått till annat arbete söker vi efterträdaren.

Ledningssekreteraren är under kanslichefen ett viktigt administrativt stöd till förbundsledningen. Här ingår bland annat förberedelser inför möten, konferenser, överläggningar och, vart tredje år, våra kongresser. Det handlar om sådant som kallelser, beslutsunderlag, lokal- och hotellbokningar, utskick med mera samt arbete efter möten med protokoll. Ledningssekreteraren administrerar förbundets styrdokument såsom personalpolicy, arbetsmiljöpolicy, verksamhetsplan, beslutsuppföljning med mera. I rollen ligger också att handha korrespondens som berör VU:s ledamöter och kanslichef.

Det är dig vi söker
Du är en prestigelös och lagspelande person som har flera års erfarenhet av administrativa uppgifter på ledningsnivå. Du har initiativkraft och arbetar strukturerat, organiserat och självständigt. Du brinner för att få saker att fungera och att ge service. SKPF verkar som påverkanskraft för medlemmarnas bästa och därför är det värdefullt om du har ett samhällsintresse. Arbetet kräver god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift samt goda kunskaper inom Officepaketet. Eftersom vi är ett litet kansli är du också beredd att hoppa in och göra insatser där det för tillfället behövs. Erfarenhet från liknande arbete i ideella organisationer är meriterande.

SKPF har kollektivavtal som är tecknat mellan Kommunal och Handelsanställdas förbund. Lönesättningen är individuell och bedöms utifrån ledorden Ansvar, Skicklighet, Samarbete och Handlingskraft. Flextidsmöjligheter finns, lunchförmåner och friskvård erbjuds och all personal har tre fridagar per år utöver semester. SKPF tillämpar sex månaders provanställning för tjänsten. Din arbetsplats blir i Stadshagen i Stockholm.

Tillsättning sker så snart som möjligt efter sommaren. Vi räknar med att intervjuer sker med kort varsel. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev via e-post till rekrytering@skpf.se och ser fram emot din ansökan senast fredagen den 28 juli 2023.

För mer information gå in på vår hemsida www.skpf.se. Du kan också kontakta kanslichef Peter Andersson, tel; 072-088 17 01 eller förbundsordförande Liza di Paolo-Sandberg tel; 070-372 89 53. Facklig kontaktperson Liselotte Lindstedt tel; 010-222 81 03.